Is i magen…

Sommaren har varit kort och intensiv känns det som. Hösten kom med kantareller i massor och en resa till Estland för att hälsa på Eco-print som ska göra mina nya förpackningar. Sitter och väntar på designförslag, gu va spännande! Dom var verkligt trevliga, supermodern liten fabrik och bra pris, vad kan man mer begära. Naturliga tryckfärger och returpapper till tvålkartongerna. Ett displayställ för butiker och förhoppningsvis förpackningar till en del andra produkter också, super!!

Hemsidan har naturligtvis blivit lite efter, men det blir en lång tyst och mörk period efter nyår, som gjord för att knacka hemsida:) Nu är det dags för julprylarna redan, ska på hantverksmässa till Luleå den 1-3 November. Har åtagit mig att hålla demonstrationer tre gånger om dagen, trevligt att visa folk hur det går till att göra kallproccesstvål men lite nervöst. Har ju haft demos hemma, men det är lite annorlunda. Ofta folk man känner eller har träffat innan, och att man är i sin egen verkstad med allting inom räckhåll. På mässan måste jag ha med mig färdiga ”kit” för alla nio omgångarna och skriva ner lite stödord så att jag inte surrar till det för mycket:)

Och

Håller på att ta fram kropps skrubber med renande lera i olika färger. Tänkte kombinera tvål, oljor, lera och olika naturliga skrubbgivare som salt, socker och algpeeling, listan kan göras lång med godsaker som kan användas. Det svåra är att begränsa sig, inte att hitta på nytt om nu nån trodde det:) Skrubberna är även en bra bärare för de eteriska oljorna som verkligen blommar ut när de blandas med varmt vatten, ett aromaspa i dushen så att säga:)

Torkar apelsiner till Jultvålen, lite väl tidigt för juldofter för min del, men det kan vara bra med lite julstämning för att komma igång med julprylarna. Som sagt, det gäller att ha is i magen, annars skulle man lätt kunna stressa upp sig, och det vill man ju inte.

All fridens liljor till er därute, och kom ihåg, we are all stardust………:)

Detta inlägg har 2 kommentarer

 1. Lola Korpstjärna

  Hallå hallå!! Härligt att läsa om alla planer, jag känner nästan de goda dofterna från skrubbarna och min favvo; jultvålen!!
  Jag önskar att jag kunde hälsa på dig, för lite kreativ samvaro och hemlagad glögg!! Ska jag kolla kalendern för november?
  Krax Kram!! :-)

  1. Maria Östlund
   Maria Östlund

   Kul att du tittade in bruden!
   Ja, vill du packa tvål så är du hjärtligt välkommen i Nov, annars kan vi ju ta det lite senare så vi hinner umgås och leka lite mera:)

Lämna ett svar