Nu bär det iväg:)

Nu har tvålaskarna från Estland kommit, dom är jättesnygga, hoppas nu att dom skickar designförslag på displayställen snart! Har även startat en förhandling med PR-plast i Östersund om proffsiga formar till mina långa ovala ”tvål-limpor”. Har fått plastprover som jag måste hälla tvål på för att se om det funkar utan problem.

Vi ska prova webshoppen till helgen, brorsan kommer upp så att vi kan göra en testbeställning och se om betalningslösningen med payson fungerar. Har lite kvar att lägga in i shoppen också, villkor och sånt tycker jag är lite krångligt men med lite hjälp ska vi nog få till det. Massagekakorna måste in, bilder måste fixas till och lite annat som fattas, men nu är det nära:)

Vi har även satt ihop en Rakukeramik-kurs 13-20 Augusti med Marina Jonsson, välkänd keramiker från Östersund, hon har bla gjort den supersnygga dekoren till barnbassängen på äventyrsbadet i Odensala.

En inspirerande vecka med eld, mat och glädje i fokus.

Kursen erbjuder en exklusiv möjlighet att utforska de historiska bränningsteknikerna raku, svartbränning och lågbränt salt.

Metoderna är spännande, dramatiska och oförutsägbara eftersom eldens påverkan ger de mest skiftande resultat.Vi bor (all inclusive) och äter gott på det gästfria kollektivet ”skolhemmet” i Jormvattnet. Byn ligger i frostviken vid fjället klumplidklumpens fot, ett stenkast ifrån kantareller och hjortron. Ett par Skogutflykter gör vi när tiden tillåter. Frukost serveras på verandan där vidunderliga vyer inspirerar dina sinnen. Dagen avslutas gärna med ett avslappnande bastubad då vi gör egna spaprodukter, eller ett dopp i vackra jormsjön. Under veckans första dagar koncentrerar vi oss på att jobba med lera och olika byggtekniker. Med professionell handledning får du verktyg att fördjupa dig i ditt keramiska arbete. Under resten av tiden fokuserar vi tekniskt och praktiskt på de olika bränningsmetoderna, glasyrer och även en hel del experiment.

Kursledare Marina Jonsson, konstnär och keramiker

all inklusive: kurs, material, mat & boende i 7 dagar

Pris: 8 000 kr, specialerbjudande: 500 kr i rabatt vid anmälan före 18 juni 2010

 

Plats & tid: Skolhemmet, Jormvattnet 13-20 Augusti 2010

Info och anmälan till Marina Jonsson 070- 2591598, [email protected]

Ta chansen och kom med på en underbar vecka hos oss, med kreativitet, trevligt umgänge och god mat!

Lämna ett svar