Sommarens tillställningar

Hoppas på fint väder till musikfestivalen på Fröjdholmen 8-10 Juli, kul att se det fina gamla folkets park i Myrviken leva upp igen! Där var jag minsann och svängde mina lurviga i yngre dagar:)

Hemsidan finns på swedenmalivoices.com, musiken är en fantastisk blandning av svensk reggae, Maliansk musik, afrikanska rytmer, Harda ku harda geit och mycket mer. Förra årets festival vara underbar, skön musik och härliga människor. Det är invigning med representanter från Östersund och Mali på stortorget i Östersund, Torsdagen den 7 Juli. Hantverk och musik utlovas!

Sen är det ju Urkult som vanligt den 5-7 Augusti. Världens mysigaste festival med världsmusik, folkmusik, reggae, rock, workshops, kurser mm i underbar miljö under tallarna på Nämforsens vackra festplats. Alla sorters folk i alla åldrar möts här för att fira livet, musiken och kulturen, att bo lite primitivt och umgås i det fria är ju helt underbart och en stor del av behållningen för mig och de mina! Platserna på campingarna kan ta slut, så boka redan nu för att vara säker. Citat från årets affish: En festival-oändligt mycket kärlek! Hemsidan finns på Urkult.se.

Lämna ett svar