Sommarhändelser 2011

Det gick fort, sen jag skrev sommarhändelser senast alltså,  jorden snurrar fortare ju äldre man blir brukar jag säga:) Krånglar fortfarande med displaykartongerna och formarna och naturligtvis pappersexercisen. Det ena hänger på det andra osv i all oändlighet, men det går framåt, jag lover, även om det går i snigelfart.

Gudinneveckan i Näsåker håller marknad i byn Lö 18 och Sön 19 Juni, finns trevliga seminarium och kurser att gå också, väldigt intressant tycker jag. Jag står på marknaden alltså, kom gärna förbi, säg att ni såg det på facebook eller på min hemsida så bjuder jag på en tvål!!

Sen blir det midsommar i Stråtjära. Har nog med mig lite produkter även dit om nån vill handla.

Hova medeltidsdager 9-17 Juli,  nära Mariestad i Västmanland ligger det tror jag. Med Marcel och Inger, silversmide, ädelstenar och läderarbeten extraordinaire! Jag ska köra min gröna Ford transit ner-wish me luck:) Ska precis till att ”pimpa” den, rooolit!

Urkult naturligtvis, 4-6 Augusti, -En festival, oändligt mycket kärlek- say no more…:)

Raku-kurs igen Med Marina Jonsson i Jorm! Onsdagen efter Urkult den 10-13 Augusti, det kommer en PDF och ett eget anslag om det här!

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Ehva
    Ehva

    Hej! Blev såå himla glad när jag såg att du känner Inger o Marcel… Skulle vara jättetacksam om du hälsade dom från mej..Ehva Ehrenholm som bodde i Brunflo.. Kram o tack på förhand Ehva..

  2. Maria
    Maria

    Hej Ehva, Inger finns på facebbok, (Inger Gudmundsson) men ska givetvis hälsa från dig!

Lämna ett svar