Nu drar det ihop sig…

..till shoppöppning, grossistlådan är snart klar och  Julmarknader blir det ett par. Som vanligt verkar det som att allt händer på en gång, så man borde ju inte bli förvånad:)  Förutom Jamtli julmarknad den 2-4 Dec ska jag även till Skogsnäs julmarknad den 26 Nov. Om någon är i krokarna av Grillom utanför Sollefteå, kommer det att bli en liten atelje´marknad hos Clare Henshaw den 17 Dec, med diverse hantverk och lokala matalster.

Hola folkhögskola har beställt en kursdag i början på Dec, jättespännande men lite krångligt att få ner en kurs på papper utan att det blir för mycket info. Det är faktiskt det svåraste med att hålla kurser, att inte översvämma deltagarna med detaljer, utan göra det klart och lättfattligt med alla siffror som faktiskt måste till när man ska tillverka produkter. Men klarar ungarna på Tingshuset av det om än i något enklare termer, så borde väl ett gäng vuxna entusiaster få till det också:) Har även påbörjat en diskussion om att åka till Ghana för att lära ut tvåltillverkning, så att lokalbefolkningen kan ta vara på sina fantastiska råvaror som växer på träden därnere. Oljehimlen på jorden föreställer jag mig:)

Har fått mig en praktikant som heter Christina, en tjej i min ålder som gärna ville jobba och bo i fjällen över vintern. Helt fantastiskt att ha fyra händer i verkstan! Ska just till att göra några specialtvålar till Julförsäljningen, bilder kommer inom kort. Väl mött på Julmarknaderna!

Lämna ett svar