Snart öppnar shoppen!

Har haft bror uppe och fixat till sista detaljerna på shoppen, det är lite bakgrundspyssel kvar men nån vecka till så! Var dessutom tvungen att ge mig i mitt envisa motstånd att gå med på facebook. Så nu får ni gärna ”Like” och kika på Grön Våg på Fejjan:) Liiite krångligt är det, men man lär sig väl.

Storstädning i verkstan och vårens första tvålbatch är gjord, Flower Power blev det. Funderar på att börja sälja på lösvikt på marknader, har ju ändå tänkt att ha ett sånt koncept även för butiker. Det går ju inte att komma ifrån att det ser sååå mycket roligare ut med svulstiga limpor, roliga former och lite blommor på toppen. Det var ju så jag själv blev kär i tvål!

Kommer att delta på vårmarknaden på Jamtli 21-22 Maj, har inte fått veta exakt vart än, men önskade mig i gränden rakt ner från torget. En fin bild till butiksdisplayerna har jag hittat efter mycket om och men, en söt rödhårig huldra som kikar fram bakom ett träd, väntar på besked om jag får köpa den eller ej, så håll tummarna!

Ska ner till Ström nästa vecka och se om smeden har fått till en ställning till formarna, dom blev jättebra förresten! Ser så mycket fram emot att få till ett effektivare produktionssystem så att jag kan göra 9 kg per batch utan krångel, istället som nu 6 kg med krångel. Dessutom kan jag då göra tre batcher på en dag, mycket tvål blir det:) Hoppas få till ett möte med Märit Jonsson Design i Östersund, en jätteduktig AD som jag faktiskt gick i grundskolan och lekte mycket med. Hon hjälper mig med displaylådan, nu vet jag ju bättre vad jag vill ha så det känns som det är nära nu!

Snöstormen har varit skön tycker jag, jag blir mindre stressad av att det snart är vår och allt ska vara klart när det viner snö runt knuten:)

Detta inlägg har 2 kommentarer

 1. Mayki
  Mayki

  Tvålarna ser jätteläckra ut…skoj!
  Lycka till framåt Maria!

  Varm kram

 2. Maria
  Maria

  Tusen tack Maiki, det är verkligen en lång resa som på ett sätt både slutar och börjar nu:)

Lämna ett svar